Poze Incalzitor electric pentru baie Adax VPS

     


Incalzitor electric pentru baie Adax VPS

Pret: 420,00 RON

 

 

Disponibil in 3-5 zile de la comanda

Pretul include TVA 19%, Costurile de livrare nu sunt incluse

Adax VPS – soluţie ideală pentru încălzirea băii

Avantaje:

-Economie la preţ şi la consum: oferă calitate excepţională la o treime din preţul instalaţiei de încălzire centrală; neavând fir incandescent tradiţional, consumă doar o treime din consumul de energie electrică a aparatelor cu filament; dispune de termostate precise, cu consum redus de energie.

-Siguranţă: temperatură superficială redusă (max. 60 grade C), protecţie la supraîncălzire, schelet de oţel, dispozitive de blocare pentru copii, respectiv de protecţie perdele, opţional.

-Aplicabilitate generală: permit realizarea unor încălziri de calitate superioară chiar şi în condiţii specifice: pot fi folosite de sine stătător sau ca încălzire suplimentară

-Instalare simplă: nu necesită specialist, se fixează pur şi simplu pe perete cu şuruburi şi se pune în funcţiune.

Fiabilitate: neavând piese în mişcare, practic nu există posibilitatea defectării. Nu necesită întreţinere şi reparaţii. Se acordă 5 ani garanţie completă!

Referitor la utilizarea în băi există prescripţii de siguranţă speciale. Panourile electrice ADAX VPS9 au fost proiectate în aşa fel, încât sa pot fi montate în apropierea imediată atât a vănii cât şi a cabinei de duş.

Prin colţurile rotunjite şi temperatura superficială maximă de 60 grade C asigură soluţie sigură şi pentru încăperi cu copii, ca atare este ideală pentru grădiniţe.

Caracteristici ADAX VPS906 KT
Putere de incalzire: 600W
Dimensiuni: 280x495mm
Prevăzut cu termostat mecanic0735877697 - Comenzi telefoniceDetalii produs


Categorie: CONVECTOARE ADAX

Producator: ADAX