Mochete electrice incalzitoare

Mochetele electrice poate fi utilizate la domiciliu sau la locul de munca atat daca stati în picioare cat si asezati, in special în spatii racoroase sau cand pardoseala este rece.
Aplicatiile mochetei electrice incalzitoare sunt numeroase, fiind limitate doar de imaginatia fiecaruia:

  • Incalzirea picioarelor, in incaperile in care pardoseala este rece
  • Uscator pentru incaltamintea umeda.
  • Mocheta electrica incalzitoare pentru caini, pisici sau alte animale de companie.

Mochetele incalzitoare sunt flexibile, au capacitate de disipare mare, asigurand caldura rapid si eficient. Deasemenea sunt rezistente la umiditate si murdarie.

Daca pantofii au devenit umezi din cauza ploii sau a zapezii, acestia ar trebui uscati incet. In cazul in care umiditatea este eliminata prea repede , pielea si alte materiale devin dure si casante. Prin urmare, este nerecomandabil sa se usuce incaltamintea direct linga o sursa de incalzire standard.

In acest sens mocheta electrica incalzitoare este raspunsul! Degajarea de caldura constanta indeparte aza incet umiditatea din pantofi. Deformatiile si imbatranirea prematura a materialului sunt impiedicate facand pantofii sa dureze mai mult. Cand vii acasa, pur si simplu lasi pantofii pe mocheta incalzitoare iar in dimineata urmatoare beneficiezi de confortul incaltamintei uscate.

Caracteristici:

Denumire  Dimensiuni - cm  Putere - W 
NC 20   35x55   25 
NC 40  60x55   55 
NC 50  55x82   80 

Culoare: antracit ( gri );
Cablu de alimentare inclus: lungime 2 ml cu stecher plat si intrerupator.
Alimentare: 230V si 50/60 Hz;
Temperatura de radiatie: 38 - 42 grade Celsius