Degivrare - sisteme de incalzire pentru spatii exterioare

Cablurilede incalzire/degivrarese utilizeaza pentru topirea ghetii si a zapezii.

O iarna aduce intotdeauna cu ea probleme de genul: trotuare si trepte inghetate, rampe de garaj si parcari inzapezite, terase pline cu mormane de zapada.

Instalarea sistemelor de incalzire prin cablu in zonele exterioare, impreuna cu un termostat inteligent, previne atat formarea de gheata cat si acumularea de zapada. Odata instalat, sistemul functioneaza complet automat si se activeaza numai cand ninge sau se formeaza gheata pe drumuri sau alei.

Degivrarea jgheaburilor si a burlanelor:

Iarna provoaca acumulari masive de gheata pe burlanele si jgheaburile cladirilor. Instalarea unui sistem de incalzire prin cablu in interiorul acestor canale de eliminarea apei reprezinta unica solutie pentru prevenirea unor astfel de probleme. Cablurile sunt instalate prin folosirea unor cleme speciale din plastic amplasate in interiorul burlanelor si a jgheaburilor. Recomandam o putere liniara de 20 W/m pentru cablurile de degivrare.

Protejarea tevilor impotriva inghetului:

Multi proprietari se confrunta cu probleme pe perioada iernii din cauza inghetarii tevilor sau a conductelor. In general, tevile de apa sunt cele care ingheata dar si alte lichide folosite in procesele industriale se pot solidifica / ingheta. in timpul perioadelor indelungate cu temperaturi sub 0 C chiar si tevile foarte bine izolate pot sa inghete. Sistemul de incalzire suplimentar reprezinta o solutie preventiva de incredere.