Locuri de joaca pentru copii

De ce locul de joaca Jungle Gym?

Jungle Gym este cea mai iubita si vanduta familie de locuri si instrumente de joaca din Europa. Aceasta performanta se datoreaza urmatoarelor calitati:

  • Diversitate: Producatorul isi dezvolta continuu produsele, astazi fiind capabil sa ofere peste o suta de variante.
  • Stabilitate: feroneria brevetata Jungle Gym si structura din lemn masiv de brad este unicat si ofera stabilitate.
  • Simplitate: toate turnurile si modulele se pot asambla acasa, pe baza desenului si a instructiunilor foarte simple.
  • Personalizare: avand o gama de module si accesorii diversificate, toata lumea isi poate combina locul de joaca dupa preferinte.
  • Siguranta: fiecare turn si modul este certificat (TÜV)

Familia Jungle Gym se compune din turnuri de marimi si forme diferite, tobogane, legane, casute si accesorii. Din combinarea lor se obtine un adevarat castel in gradina, spre deliciul copiilor si al parintilor.

Noi va ajutam sa va transformati gradina intr-un loc de joaca superb.

Turnurile

Va oferim peste 20 de modele de turnuri, impartite pe trei categorii de marimi: mici, mijlocii si mari. Acestea se pot asmbla acasa impreuna cu familia, pe baza instructiunilor si a desenului.

Toboganele

Indiferent, ca il numim topogan sau tobogan, un lucru este cert: este cel mai iubit instrument de joaca dedicat copiilor inventat vreodata! Este elementul care nu poate lipsi de la orice loc de joaca, pe langa faptul ca are multe domenii de aplicare, dar cel mai important este ca in orice situatie, in centru sta distractia si jocul.

Leaganele

Grinzile leaganelor sunt fabricate din lemn de brad impregnat sub presiune mare. Pot avea doua pozitii. Pe o parte cu leagan cu scaun, clasic iar in cealalta parte cu Monkey bar, adica inele-trapez, ideale pentru catarare si leganare. Leaganele se pot schimba pe carlig, se poate monta chiar si leagan pentru bebe.

Combinand un legan cu un tobogan rezulta un ansamblu de milioane! Nu este un leagan oarecare: are si loc de catarare si tobogan. 

A trecut vremea sa stai la rand. Pana cand surioara se da cu leaganul, fratiorul mai mare se joaca pe tobogan!